De Oost-Vlamingen begonnen furieus aan de wedstrijd mochten na amper zeven minuten al juichen via Vercauteren. Deze Vercauteren, samen met Panneel, was een voortdurende gesel voor de thuisdefensie. Gelukkig voor Mandel scoorde Clyncke op het kwartier de gelijkmaker.

"Erop en erover", dacht trainer Kurt Berton. Maar bij zijn ploeg kwam de laatste pas meestal in de verkeerde voeten terecht. De thuisploeg moest verder op zijn hoede zijn voor de snelle uitbraken van Dikkelvenne. Na de pauze ging Mandel op zoek naar de winninggoal, maar het ontbrak de fusieploeg aan precisie. "Zo zie je maar dat in onze reeks geen enkele wedstrijd op voorhand gewonnen is. Trouwens, voor hetzelfde geld keken we al vroeg in de match tegen een 0-2 achterstand aan", was Kurt Berton niet helemaal ontevreden met dit gelijkspel.

(FV)

De Oost-Vlamingen begonnen furieus aan de wedstrijd mochten na amper zeven minuten al juichen via Vercauteren. Deze Vercauteren, samen met Panneel, was een voortdurende gesel voor de thuisdefensie. Gelukkig voor Mandel scoorde Clyncke op het kwartier de gelijkmaker."Erop en erover", dacht trainer Kurt Berton. Maar bij zijn ploeg kwam de laatste pas meestal in de verkeerde voeten terecht. De thuisploeg moest verder op zijn hoede zijn voor de snelle uitbraken van Dikkelvenne. Na de pauze ging Mandel op zoek naar de winninggoal, maar het ontbrak de fusieploeg aan precisie. "Zo zie je maar dat in onze reeks geen enkele wedstrijd op voorhand gewonnen is. Trouwens, voor hetzelfde geld keken we al vroeg in de match tegen een 0-2 achterstand aan", was Kurt Berton niet helemaal ontevreden met dit gelijkspel.(FV)