VK Dadizele heeft de wind in de zeilen en wil daarvan wil men gebruik maken. Tien ploegen nemen deel, in twee poules van vijf, aan deze interprovinciale eindronde. De winnaar mag al zeker promoveren, voor bijkomende stijgers is het afwachten wat in de hogere reeksen gebeurt.

Zowel RC Lauwe als VK Dadizele zijn op speeldag 3 (donderdag 23 mei) bye. De slotspeeldag is op OLH Hemelvaart (30 mei), daarna volgt nog de finale.

Kalender VK Dadizele

Donderdag 16 mei om 20 uur: VK Dadizele - FC Berlaar Heikant

FC Berlaar-Heikant eindigde vijfde in eerste provinciale Antwerpen. Op zeven punten van kampioen Witgoor Dessel. Dessel werd kampioen met 56 punten. Ter vergelijking, VK Dadizele haalde 65 punten.

Zondag 19 mei om 15 uur: KFC Diest - VK Dadizele

KFC Diest speelde ooit in eerste klasse, maar nu dus in eerste provinciale Vlaams-Brabant. Daar eindigde het tweede na kampioen VK Linden.

Zondag 26 mei om 15 uur: VK Dadizele - KVE Aalter

Het Oost-Vlaamse Aalter kende mooie jaren in de toenmalige vierde klasse, met ook heel wat West-Vlaamse spelers die daar de revue passeerden. Dit seizoen moest Aalter vierde in eerste provinciale Oost-Vlaanderen.

Donderdag 30 mei om 15 uur: Park FC Houthalen - VK Dadizele

Houthalen werd in Limburg, op elf punten van kampioen KVK Beringen, vijfde in eerste provinciale Limburg. Ook vorig jaar nam de club deel aan de interprovinciale eindronde, het hield toen SC Wielsbeke op een gelijkspel.

Kalender RC Lauwe

Donderdag 16 mei: RC Lauwe - SK Lochristi

RC Lauwe opent thuis tegen SK Lochristi, vijfde in eerste provinciale Oost-Vlaanderen. Ze schakelden in de Oost-Vlaamse eindronde RC Bambrugge uit, dat tweede was geëindigd.

Zondag 19 mei: VK Liedekerke - RC Lauwe

VK Liedekerke eindigde derde in eerste provinciale Brabant. Dat belooft dus een moeilijke verplaatsing te worden. Liedekerke totaliseerde 58 punten dit seizoen, RC Lauwe haalde er eentje meer en eindigde ook derde.

Zondag 26 mei: RC Lauwe - Herk-De-Stad FC

Het Limburgse Herk eindigde tweede na KVV Beringen dat de titel pakte met een formidabele eindspurt (28 op 30 in de derde periode). Herk speelde vooral een slechte tweede periode. Na de eerste periodetitel met 25 punten gepakt te hebben, viel het in de tweede periode (14 punten) zwaar terug. De 22 punten uit de derde periode volstonden dus niet om Beringen te stoppen.

Donderdag 30 mei: Eendr. FC Zoersel - RC Lauwe

Zoersel is vooral bekend als een volleybalgemeente, maar ook E. FC Zoersel hoopt de deur te openen naar de nationale reeksen. In de Antwerpse eerste provinciale eindigde het team derde. Zoersel stond even aan de leiding, maar liet het vooral in de derde periode afweten.

VK Dadizele heeft de wind in de zeilen en wil daarvan wil men gebruik maken. Tien ploegen nemen deel, in twee poules van vijf, aan deze interprovinciale eindronde. De winnaar mag al zeker promoveren, voor bijkomende stijgers is het afwachten wat in de hogere reeksen gebeurt.Zowel RC Lauwe als VK Dadizele zijn op speeldag 3 (donderdag 23 mei) bye. De slotspeeldag is op OLH Hemelvaart (30 mei), daarna volgt nog de finale.Donderdag 16 mei om 20 uur: VK Dadizele - FC Berlaar HeikantFC Berlaar-Heikant eindigde vijfde in eerste provinciale Antwerpen. Op zeven punten van kampioen Witgoor Dessel. Dessel werd kampioen met 56 punten. Ter vergelijking, VK Dadizele haalde 65 punten.Zondag 19 mei om 15 uur: KFC Diest - VK DadizeleKFC Diest speelde ooit in eerste klasse, maar nu dus in eerste provinciale Vlaams-Brabant. Daar eindigde het tweede na kampioen VK Linden. Zondag 26 mei om 15 uur: VK Dadizele - KVE AalterHet Oost-Vlaamse Aalter kende mooie jaren in de toenmalige vierde klasse, met ook heel wat West-Vlaamse spelers die daar de revue passeerden. Dit seizoen moest Aalter vierde in eerste provinciale Oost-Vlaanderen.Donderdag 30 mei om 15 uur: Park FC Houthalen - VK DadizeleHouthalen werd in Limburg, op elf punten van kampioen KVK Beringen, vijfde in eerste provinciale Limburg. Ook vorig jaar nam de club deel aan de interprovinciale eindronde, het hield toen SC Wielsbeke op een gelijkspel.Donderdag 16 mei: RC Lauwe - SK Lochristi RC Lauwe opent thuis tegen SK Lochristi, vijfde in eerste provinciale Oost-Vlaanderen. Ze schakelden in de Oost-Vlaamse eindronde RC Bambrugge uit, dat tweede was geëindigd.Zondag 19 mei: VK Liedekerke - RC LauweVK Liedekerke eindigde derde in eerste provinciale Brabant. Dat belooft dus een moeilijke verplaatsing te worden. Liedekerke totaliseerde 58 punten dit seizoen, RC Lauwe haalde er eentje meer en eindigde ook derde.Zondag 26 mei: RC Lauwe - Herk-De-Stad FC Het Limburgse Herk eindigde tweede na KVV Beringen dat de titel pakte met een formidabele eindspurt (28 op 30 in de derde periode). Herk speelde vooral een slechte tweede periode. Na de eerste periodetitel met 25 punten gepakt te hebben, viel het in de tweede periode (14 punten) zwaar terug. De 22 punten uit de derde periode volstonden dus niet om Beringen te stoppen.Donderdag 30 mei: Eendr. FC Zoersel - RC LauweZoersel is vooral bekend als een volleybalgemeente, maar ook E. FC Zoersel hoopt de deur te openen naar de nationale reeksen. In de Antwerpse eerste provinciale eindigde het team derde. Zoersel stond even aan de leiding, maar liet het vooral in de derde periode afweten.