Ludo De Schepper is geen trainer meer van KSK Heist

Ludo De Schepper. © GF
Redactie KW

Na de mooie overwinning thuis tegen Spermalie-Middelkerke (1-0) heeft T1 Ludo De Schepper beslist om een stapje opzij te zetten.

Voorzitter Piet De Groote heeft niets dan lof voor zijn afscheidnemend coach. “Ludo doet dit enkel en alleen in het belang van onze vereniging. Dit typeert Ludo, die het algemeen belang van KFC Heist boven zijn individueel belang en principes stelt. Chapeau voor een grote meneer die aan zijn vijfde jaar als T1 bezig was en mooie resultaten heeft geboekt, met als orgelpunt de titel 3 jaar geleden en promotie van derde naar tweede provinciale. Het bestuur aanvaardt de beslissing en wil Ludo bedanken voor zijn gedrevenheid, vakmanschap en vriendschap voor de vereniging. Het bestuur wil tevens benadrukken dat van “ontslag” geen sprake is. Ludo neemt nog zijn beslissing in beraad om een andere functie binnen onze mooie vereniging te nemen.”

Vermelden we verder dat T2 en persoonlijke vriend van Ludo, Guido Blomme, voorlopig overneemt als T1. Guido debuteert met een verplaatsing naar Nieuwpoort.

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.