De loting van de Beker van België is bekend. De provinciale ploegen die zich (via de Beker van West-Vlaanderen) plaatsten voor de Beker van België en de West-Vlaamse teams in derde amateurklasse stromen in eerste ronde binnen.

Dat levert enkele leuke treffens op die je hieronder vindt. Een kusttreffen tussen VV Oostduinkerke en KSC Blankenberge, KVC Wingene en E. Wervik die vorig jaar nog reeksgenoten waren ontmoeten elkaar nu in de beker en SC Wielsbeke en WS Lauwe zijn twee topploegen uit eerste provinciale. Deze wedstrijden worden in het weekend van 27 en 28 juli afgewerkt.

De zeven ploegen uit de tweede amateurklasse komen vanaf de tweede ronde (3 en 4 augustus) in actie.

Daar ziet de loting er als volgt uit.

1. RC Harelbeke - winnaar FC Horion - UCE De Liège

2. Winnaar Woluwe-Zaventem - Sint-Lenaarts - Mandel United

3. KVK Westhoek - winnaar Lyra Liers - Zandvliet

4. winaar Sint-Ghislain-Tertre - Ol. Trivières - FC Gullegem

5. SCT Menen - winnaar RC Mormont - CS Andennais

6. KSKV Zwevezele - winnaar Sp. Kampenhout - FC Ganshoren

7. R. Knokke FC - winnaar Zandhovense SK - KRC Mechelen

De volledige loting vind je hier.

De loting van de Beker van België is bekend. De provinciale ploegen die zich (via de Beker van West-Vlaanderen) plaatsten voor de Beker van België en de West-Vlaamse teams in derde amateurklasse stromen in eerste ronde binnen. Dat levert enkele leuke treffens op die je hieronder vindt. Een kusttreffen tussen VV Oostduinkerke en KSC Blankenberge, KVC Wingene en E. Wervik die vorig jaar nog reeksgenoten waren ontmoeten elkaar nu in de beker en SC Wielsbeke en WS Lauwe zijn twee topploegen uit eerste provinciale. Deze wedstrijden worden in het weekend van 27 en 28 juli afgewerkt.De zeven ploegen uit de tweede amateurklasse komen vanaf de tweede ronde (3 en 4 augustus) in actie.Daar ziet de loting er als volgt uit.1. RC Harelbeke - winnaar FC Horion - UCE De Liège2. Winnaar Woluwe-Zaventem - Sint-Lenaarts - Mandel United3. KVK Westhoek - winnaar Lyra Liers - Zandvliet4. winaar Sint-Ghislain-Tertre - Ol. Trivières - FC Gullegem5. SCT Menen - winnaar RC Mormont - CS Andennais6. KSKV Zwevezele - winnaar Sp. Kampenhout - FC Ganshoren7. R. Knokke FC - winnaar Zandhovense SK - KRC MechelenDe volledige loting vind je hier.