In een perscommuniqué meldde de kustformatie zopas dat de operatie redding wordt ingezet met Lorenzo Staelens als nieuwe hoofdcoach. Laatstgenoemde wordt meteen de sportieve baas van zoon Alessio, een van de smaakmakers van RKFC. Lorenzo Staelens tekende een contract tot einde seizoen 2018-2019.

Lorenzo Staelens voetbalde als centrale verdediger of middenvelder hoofdzakelijk bij Club Brugge en RSC Anderlecht en eindigde zijn carrière tussen de lijnen in Japan bij Oita Trinita. Als trainer was hij onder meer aan het werk in Moeskroen, Aalst, Poperinge, Kortrijk, Roeselare, Cercle Brugge, en Ingelmunster. Lorenzo kroonde zich als speler vijf keer tot Belgisch kampioen, won drie keer de Beker van België en werd in 1999 laureaat van de Gouden Schoen. Zijn eerste opdracht met Royal Knokke FC is een verplaatsing naar KSK Heist op zaterdag 24 november.

(JPV)

In een perscommuniqué meldde de kustformatie zopas dat de operatie redding wordt ingezet met Lorenzo Staelens als nieuwe hoofdcoach. Laatstgenoemde wordt meteen de sportieve baas van zoon Alessio, een van de smaakmakers van RKFC. Lorenzo Staelens tekende een contract tot einde seizoen 2018-2019.Lorenzo Staelens voetbalde als centrale verdediger of middenvelder hoofdzakelijk bij Club Brugge en RSC Anderlecht en eindigde zijn carrière tussen de lijnen in Japan bij Oita Trinita. Als trainer was hij onder meer aan het werk in Moeskroen, Aalst, Poperinge, Kortrijk, Roeselare, Cercle Brugge, en Ingelmunster. Lorenzo kroonde zich als speler vijf keer tot Belgisch kampioen, won drie keer de Beker van België en werd in 1999 laureaat van de Gouden Schoen. Zijn eerste opdracht met Royal Knokke FC is een verplaatsing naar KSK Heist op zaterdag 24 november.(JPV)