Degrendel redde een uitstekende poging. Harelbeke zocht aanvankelijk naar de organisatie. De eerste helft bleef wel redelijk gesloten. De Rechter, alleen door, en Notebaert met een afstandsschot zorgden voor Harelbeekse dreiging.

De Ratten begonnen goed aan de tweede helft en drukten Londerzeel op de eigen helft terug. Er kwam nu meer ruimte. Na een collectieve aanval bediende Vanneste De Rechter die scoorde. Vrij snel stelde Londerzeel gelijk, evenwel na een betwistbaar doelpunt na voorafgaande fout. Een kopbal van de thuisploeg trof de paal. Londerzeel bleef erg gevaarlijk op stilstaande fasen. Met een heerlijk schot vanop 30 meter lukte Meerschman een tweede en erg belangrijk doelpunt.

(JD)

Doelpunten: 59' De Rechter 0-1, 73' Aalhoul 1-1, 77' Meerschman 1-2.

Harelbeke: Degrendel, Soenens (31' Selmani), Dejonghe, Notebaert (86' De Smet), Vandenheede, Meerschman, Doornaert, Vanneste, Cremers (81' Descheemaecker), Vandenbroucke, De Rechter.

Degrendel redde een uitstekende poging. Harelbeke zocht aanvankelijk naar de organisatie. De eerste helft bleef wel redelijk gesloten. De Rechter, alleen door, en Notebaert met een afstandsschot zorgden voor Harelbeekse dreiging. De Ratten begonnen goed aan de tweede helft en drukten Londerzeel op de eigen helft terug. Er kwam nu meer ruimte. Na een collectieve aanval bediende Vanneste De Rechter die scoorde. Vrij snel stelde Londerzeel gelijk, evenwel na een betwistbaar doelpunt na voorafgaande fout. Een kopbal van de thuisploeg trof de paal. Londerzeel bleef erg gevaarlijk op stilstaande fasen. Met een heerlijk schot vanop 30 meter lukte Meerschman een tweede en erg belangrijk doelpunt.(JD)