Logische zege voor Royal Knokke FC tegen KSC Dikkelvenne

Aaron Vanfleteren. © (Foto VDB)

Royal Knokke FC won zondagmiddag met 3-1 van Dikkelvenne.

Na zeven minuten opende Sebastiaan De Wilde de score voor een heersende kustformatie. Toen kapitein Simon Savaete er na 22 minuten 2-0 van maakte leek de match gespeeld. De thuisformatie verkeek voor de rust nog ettelijke kansen maar ook de gasten staken hun neus aan het venster. Ze stuitten op een uitstekende doelman Sven Dhoest. Na de herneming toonde Knokke zich heer en meester maar bezondigde zich aan nonchalance en slordigheden. De aansluitingstreffer hing in de lucht en vloog tegen de netten na 64 minuten via Koen Pouillon. Knokke bleef overwicht afdwingen. Na een monumentale blunder in de defensie van Dikkelvenne nam Aaron Vanfleteren het geschenk in dank aan en legde de 3-1 eindscore vast.

R Knokke FC: Dhoest, Vanraefelghem, Declerck, Rodrigo De Oliveira (82′ Descheemaecker), Pierre, Vanfleteren, Vandewalle, Savaete, Buysse, De Wilde, Prez (86′ Laref).

Doelpunten: 7′ De Wilde 1-0, 22′ Savaete 2-0, 64′ Pouillon 2-1, 72′ Vanfleteren 3-1.