Leegloop bij KSCT Menen bijna compleet: nog vier vertrekkers

Redactie KW

Na het vertrek van Opbrouck (Izegem), Kindt (Rumbeke), Olievier (Torhout) en Vancraeyveldt (Gullegem) zoeken nog vier andere spelers van de eerste ploeg na dit seizoen andere oorden op.

Het is niet bekend of de snertvertoning op Knokke van zondag daar voor iets tussen zit maar enigszins verrassend is de transfer van verdediger Charly Allard naar WS Lauwe. Nochtans kreeg Allard een verbeterd voorstel bij KSCT Menen. Ook voor Stockx en Laevens, nog maar één seizoen op de Meense loonlijst , ligt de toekomst straks elders. Laurens Huysentruyt, die ondanks hoge ambities verkommerde bij de beloften, verkast naar Eendracht Wervik. Over de status van Quentin Pottiez is nog niets bekend maar ook hij zal allicht elders aan de bak komen.

Het slechtste wat ik ooit zag

Menenvoorzitter Bernard Rollé was daags na de nederlaag nog steeds niet te spreken over de makke prestatie van zijn ploeg op Knokke. “Het slechtste wat ik ooit zag”, sakkerde hij. “We hebben dinsdagavond beheerraad en het zwakke vertoon zal niet zonder gevolgen blijven. We doen alleen nog verder met de spelers die hun truitje nog nat willen maken.”

Met Nicolas Gezelle, kapitein Ward Vanaudenaerde en Jordi Loncke wordt er nog onderhandeld over een verlengd verblijf. De topprioriteit van de Meense sportieve cel ligt momenteel bij de zoektocht naar een waardige vervanger voor keeper Dylan Olievier.

(MPM/Foto MPM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.