https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Leander Dendoncker verlengt contract bij Wolves tot 2023

Dendoncker voelt zich goed bij de Wolves.©TIM KEETON Reuters
Dendoncker voelt zich goed bij de Wolves.©TIM KEETON Reuters
Redactie KW

Leander Dendoncker (25), afkomstig uit Passendale, heeft maandag een nieuw contract ondertekend bij Wolverhampton Wanderers. De Rode Duivel ligt nu vast tot 2023, met een optie voor een extra seizoen.

Dedoncker ruilde in de zomer van 2018 Anderlecht voor de Wolves, het eerste seizoen op huurbasis. De controlerende middenvelder is een vaste waarde in het elftal van coach Nuno Espirito Santo. Dit seizoen miste hij nog maar één competitiewedstrijd. Vorig seizoen was de twaalfvoudige Rode Duivel goed voor zes goals in 57 wedstrijden.

“Ik ben blij dat ik langer kan blijven en mijn contract kan verlengen”, reageert Dendoncker. “Dit is mijn derde seizoen en tot dusver is het prachtig geweest, zowel voor mezelf, de club, de fans, de spelers, iedereen. Dit is een heel mooie plaats om te zijn en te werken. Ik ben gelukkig op en naast het veld, en dus heel tevreden dat ik langer kan blijven.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten