Kylian Hazard tekent voor vier jaar bij Cercle Brugge

Cercle Brugge en Chelsea FC bereikten een akkoord met betrekking tot de definitieve overgang van Kylian Hazard naar Cercle Brugge en dit vanaf 1 juli 2019. De jongste Hazard tekende een contract dat hem voor de komende vier seizoenen aan de Vereniging bindt.

© (Foto ACR)

De definitieve overgang van Hazard is zo de eerste transfer van Cercle Brugge in de voorbereiding op volgend seizoen. Kylian Hazard speelde dit seizoen twintig wedstrijden voor Cercle Brugge. De talentvolle aanvaller kijkt alvast reikhalzend uit naar volgend seizoen: “Cercle heeft me dit seizoen de kans gegeven om me verder te ontwikkelen als profvoetballer, een kans én een keuze die me enorm is meegevallen. Ik ben blij om ook volgend seizoen de groen-zwarte kleuren te kunnen verdedigen.”

Voorzitter Frans Schotte is alvast verheugd met deze transfer. “We slagen erin om een Belgische speler met potentieel verder aan Cercle Brugge te binden. Een transfer die de ambitie van Cercle voor volgend seizoen uitstraalt.”

Ook sportief directeur François Vitali die zaterdagavond rond de tafel zat om de overgang rond te krijgen is uiterst tevreden. “Het is een echte voldoening dat Kylian ervoor gekozen heeft om zijn ontwikkeling bij Cercle Brugge verder te zetten. Kylian is een jonge, getalenteerde speler met potentieel en Cercle Brugge is daarbij gezien zijn geschiedenis en het project de beste plaats voor. Het is ook het begin van de opbouw van ons team voor volgend seizoen waarbij deze transfer een duidelijk signaal is dat we een enthousiast, dynamisch, creatief en ambitieus team willen samenstellen voor volgend seizoen.”

Kylian Hazard, voor deze competitie geleend bij Chelsea, is momenteel aan het revalideren van een spierblessure en komt dit seizoen niet meer in actie.

(ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.