KWS Oudenburg en SK Snaaskerke spelen leuke oefenpot met enthousiast publiek

De ploeg van KWSO, die aan de aftrap stond: Jeremy Dumesnil, Derek Van Gysegem, Larsen Sys, Tjorven Boudry, Ward Vandendriessche, Dieter Lapeire, Maxim Notredame en trainer Stefan Schwarz. Onder: Jeroen Gunst, Neal Jooris, Davy Hallemeesch en Kris Mahieu. © FRO

Zondag speelden KWS Oudenburg (3B) en SK Snaaskerke (2A) een oefenpartij die bijgewoond werd door een enthousiast publiek. Dat kon eindelijk nog eens genieten van een pot voetbal.

Na een zware onweersbui lag het WSO-terrein er uitstekend bij. In de gelijk opgaande eerste helft toonde de thuisploeg zich het meest productief. Spits Derek Van Gysegem trof tweemaal raak, het was 2-0 bij de rust. In de tweede helft namen de bezoekers meer initiatief en via twee mooie treffers van Pauwaert hingen de bordjes weer gelijk. Ref De Zaeyer reageerde niet bij een strafschopfout in de WSO-verdediging, maar wees enkele minuten later wel naar de stip voor een haakfout in de bezoekende verdediging. Verhelst zette de elfmeter feilloos om. De eindstand was 3-2. In de slotfase trof SKS-spits Verbeke nog de paal. Het was een geslaagde oefenwedstrijd voor spelers en publiek.

Bij KWSO ontbraken Kenny Neudt, Jari Gilliaert, Omid Aslami en Dwight Grymonprez wegens blessure, bij SKS Tiebe Van Ruysseveldt, Jason Pierloot en Jarne Vandenbrande wegens werk of studies. KWSO oefent donderdagavond om 19.30 uur thuis tegen De Panne, SKS trekt donderdag naar SK Eernegem, om 19 uur. (FRO)

SK Snaaskerke trad aan met keepers Jochen Hollebeke en Angel Keters, Wout Belpaeme, Lander Van Bever, Jorn Cools, Dylan Bellaert, Bryan Cordier, Jari Durand, Xander Persoone, Jasper David, Dane Pauwaert, Lissay Verbeke, Adriaan Vanslambrouck, Joren Durand, Noah Nechelput, Noa Vanpraet en Aidan Flederik. Trainer Wim Crabeels, T2 Stefan De Grande en ploegafgevaardigde Eric Finaut staan ook op de foto.© FRO