KWS Houthulst loopt (voorlopig) mooie derby’s mis

Kevin Vanthourenhout hoopt nog op derby's tegen Staden en Westrozebeke. (foto Bart) © VDB
Redactie KW

Hoewel KWS Houthulst nog geen beslissing nam of het al dan niet bezwaar aantekent tegen de voorgestelde reeksindelingen lijkt de voorkeur toch te gaan naar de B-reeks in tweede provinciale.

In de voorlopige reeksindelingen komt KWS Houthulst uit in tweede provinciale A. Daardoor loopt het voorlopig derby’s met SK Westrozebeke en SK Staden, die voorlopig in de B-reeks worden ingedeeld, mis. Club Roeselare zit wel in de A-reeks. “En om naar Roeselare te gaan, moeten we door Staden en Westrozebeke rijden”, stelt trainer Kevin Vanthourenhout vast. “Al is tweede provinciale A wel een mooie reeks, maar het is er wel eentje met verre verplaatsingen.

“Gisteren hebben we het al een eerste keer besproken met het bestuur en vanavond volgt een laatste gesprek. Of we bezwaar aantekenen tegen de voorgestelde reeksindelingen? We denken dat het weinig zin heeft; dat alles al zo goed als vastligt. We zullen intussen ook ons oor eens te luisteren leggen bij andere teams. We hopen wel dat we nog bij Staden en Westrozebeke terecht kunnen komen”, blijft de Houthulstse trainer hoopvol. (BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier