KVV Coxyde gaat eervol ten onder in Brussel

Marko Petrovic werd in de slotfase van de uitmatch op WS Brussel nog uitgesloten. © a-JSK

Neotweedeklasser KVVC hield lang gelijke tred met WS Bruxelles, maar de laatste tien minuten waren er te veel aan: het werd 2-0.

Tijdens een kansarme eerste periode had KVV Coxyde weinig moeite om de inspiratieloze thuisploeg af te houden. De brilscore aan de rust was dan ook niet meer dan logisch. Na de pauze kregen we een gelijkaardig spelbeeld. De wedstrijd leek af te stevenen op een scoreloos gelijkspel.

Helaas voor KVV Coxyde scoorde White Star tien minuten voor affluiten dan toch, nadat de bal bleef hangen na een hoekschop. KVVC ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar het waren de Brusselaars die de score nog verdubbelden vanop de penaltystip. In diezelfde fase werd Petrovic overigens nog uitgesloten. Een verdienstelijk KVVC blijft voorlaatste in de Proximus League, zaterdag wacht de zware verplaatsing naar Eupen.