KVKV Zwevezele A pakt de winst die eigenlijk moest gepakt worden

Niels Coussement © (Foto VDB)

De ploeg van trainer Bataille speelde een heel goede wedstrijd en blikte Wervik op eigen veld in met 0-3.

Dat was nodig na een 1 op 9 in de tweede periode. Goede combinaties leidden tot heel wat doelkansen. In de eerste helft bracht Hillewaere met een kopbaldoelpunt op voorzet van Vandendriessche geel-zwart op voorsprong. Na de rust was KSKV opnieuw succesvol en scoorde nog tweemaal. Dildick, die na lang blessureleed heroptrad, wist een collectieve aanval succesvol tegen de netten te werken. Ook kwam Lagrou tot scoren door een actie die over Coussement en Vandendriessche liep, af te ronden.

KSKV Zwevezele A kon dus opnieuw overtuigend winnen en dat was ook eigenlijk nodig om niet verder weg te zakken in de stand.