KVK Westhoek wint overtuigend met 0-3 tegen SK Ronse

Brecht Verbrugghe (Foto VDB) © VDB VDB

KVK Westhoek scoorde drie keer op het veld van SK Ronse en liet nog een hele reeks kansen liggen voor een afgetekende overwinning.

In het eerste kwartier blunderde de thuisdefensie aan de lopende band. Lebsir maar vooral Diallo lieten de kansen onbenut. In de 26ste minuut kwam KVK Westhoek dan toch op voorsprong. Lebsir zette van op rechts voor, Diallo miste de kans, maar Vanfleteren trapte aan de tweede paal binnen (0-1). In de 49ste minuut ontfutselde Derrag de bal van een thuisverdediger en zijn effectrijke trap gaf doelman Baes voor de tweede keer het nakijken.

Derde periode?

SK Ronse zocht nadien naar de aansluitingstreffer, maar werkte te veel met lange passes waardoor de Westhoek-verdediging nooit in de problemen kwam. In de 88ste minuut legde Verbrugghe de 0-3 eindcijfers vast toen hij een voorzet van Euvrard onhoudbaar binnen kopte. KVK Westhoek is door die uitzege nog niet uitgeschakeld voor de derde periodetitel.