KVK Westhoek wint met forfaitcijfers van SCT Menen

De slotwedstrijd had geen enkel belang meer voor beide ploegen. Menen liet een lome indruk na en bracht er niets van terecht. KVK Westhoek had er wel zin in en won vrij gemakkelijk.

Karel Ternier tekende voor twee goals. © (Foto VDB)

In het aanvangskwartier voetbalde de thuisploeg drie rijpe doelkansen bij elkaar. Ternier kwam alleen voor doelman Olievier, maar liet de bal nog uit zijn voeten nemen. Kort daarop kopte diezelfde Ternier een voorzet van Sahuke Mandi nipt over doel. Even later nam Vandermarliere een voorzet van Sucaet in één tijd over, maar de bal ging net over de kruising. Kort voor het halfuur kopte Sahuke Mandi de bal op voorzet van De Loof op de deklat. Bij de volgende thuisaanval was het dan toch raak. Vandermarliere werd voor de grote rechthoek foutief gestuit en kapitein Ternier krulde de vrijschop mooi in de kruising binnen, buiten het bereik van doelman Olievier. SCT Menen stelde daar weinig tegenover. Voor de rust trapte Buysse een vrijschop en doelman Londot tikte de bal over het doel. Na de pauze maakte KVK Westhoek het verschil. Een inlopende Sucaet kopte de bal na een vrijschop van Ternier binnen. In de 54ste minuut onderschepte Misiatu de bal, ging door op rechts en zijn gemeten voorzet werd door Sahuke Mandi in doel verlengd. Twee minuten later werd de kleine spits onderuitgehaald in de grote rechthoek. Ternier nam zijn verantwoordelijkheid en trapte de strafschop onhoudbaar binnen. Meteen zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Tien minuten voor affluiten zorgde Sahuke Mandi ook voor zijn tweede doelpunt toen hij een gemeten voorzet van Sucaet voorbij doelman Olievier tikte en de forfaitcijfers op het bord bracht.

(EG – Foto VDB)

Doelpunten: 28′ Ternier (1-0), 47′ Sucaet (2-0), 54′ Sahuke Mandi (3-0), 56′ Ternier (strafschop 4-0) en 80′ Sahuke Mandi (5-0)

KVK Westhoek: Londot, Embrechts, Ternier (68′ Gregory Loisel), Vandermarliere, Gantois (57′ El Hajji), Misiatu, Sucaet, Vangheluwe, Petitpretz, De Loof (57′ Yohann Loisel) en Sahuke Mandi.

SCT Menen: Olievier, Cardon, Meulenyzer, Buysse (57′ Duthoo), Rogie (57′ Buyssens), Harinck, Vanhaecke, Habbas, Derieuw (32′ Vervaeke), Gallo en Mahieu.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.