KVK Westhoek trekt doelman Bram Paepe aan

Bram Paepe. © (Foto VDB)
Redactie KW

Westhoek heeft een nieuwe doelman ter vervanging van Dylan Olivier. Doelman Bram Paepe komt naar Westhoek op aanraden van trainer Bruno Debo.

Bram Paepe (33) speelde in de jeugd bij Club Brugge, via Jong Male en KFC Varsenare stootte hij met OMS Ingelmunster opnieuw door naar het nationale voetbal. Knokke kwam er hem weghalen en daar mocht opnieuw een titel vieren. Hij stopte bij Knokke omdat de combinatie met zijn werk en de verhuis naar de regio Pittem te zwaar leek te worden. Vorig seizoen was hij actief in eerste provinciale bij VK Dadizele.

“Bram Paepe past in het profiel dat Westhoek voor volgend seizoen wil uitbouwen”, vertelt ondervoorzitter Xavier Sohier. “We willen een vaste A-kern van 15 spelers, aangevuld met zes jongeren. Met Gilles Lemaire die tijdens het vorige bekeravontuur in doel stond en Bert Knockaert die bij de beloften speelde en veel progressie maakte, beschikken we over twee reservedoelmannen. Uit de beloftenreeks zullen een viertal spelers hun kans krijgen. Na het vertrek van Jonas Vandermarliere en Jochen Sucaet zijn we nog op zoek naar twee middenvelders en moet er nog een extra aanvaller komen. In elk geval zullen de spelers financieel moeten inleveren. Zoals het er nu naar uitziet zal het voetbal door de coronacrisis een onzekere start kennen.”

(EG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.