Westhoek nam een schitterende start en kwam al in de derde minuut op voorsprong. Yohann Loisel zette de bal van op de rechterflank laag in en Bah stond recht voor het thuisdoel om de bal over de doellijn te schuiven. Een minuut later kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Na balverlies op het middenveld van VK Westhoek, ging Vanborm met het leer aan de voet richting Westhoek doel en trapte de bal over Londot binnen.

Voor het halfuur kwam Petegem op voorsprong. Na een hoekschop van De Coninck werd de bal in de zestien doorgekopt naar de tweede paal, waar Blancke ongehinderd de bal in het Westhoek doel kon schuiven. In de 35ste minuut kwam Westhoek op gelijke hoogte. Yohann Loisel draaide op de rechterflank rond zijn verdediger, bracht de bal voor doel en Sahuke devieerde de bal met een opwippertje in de verste hoek van het doel.

In de slotminuut van de eerste helft legde Petegem de eindstand vast. Embrechts leed balverlies na fouten in de Westhoek defensie. Vanborm kon gemakkelijk het leer in doel trappen.

Westhoek betere ploeg

In de tweede helft ging Westhoek op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks het voortdurende veldoverwicht slaagde het er niet in om op gelijke hoogte te komen. KVK Westhoek was de betere ploeg, maar kwam niet tot scoren. Er waren kansen voor Yohann Loisel en Sucaet, maar de afwerking was niet precies genoeg om te scoren.

In de 70ste minuut was Vandermarliere dan toch dicht bij de gelijkmaker na een voorzet van Sucaet. Vandermarliere trapte op doel, maar de bal schampte op de verste paal af. In dezelfde minuut verdween een halve omhaal van Sucaet nipt over de doellat.

In de slotfase werd een halve omhaal van Vandermarliere door doelman Vandenbossche uit de benedenhoek geplukt en in de allerlaatste minuut werd de bal na een inzenden van Misiatu door Sucaet nipt naast de verste paal gekopt. Westhoek was in de tweede helft de betere ploeg, had een gelijkspel verdiend, maar gebrek aan precisie zorgde ervoor dat Westhoek tegen een derde nederlaag op rij aankeek.

(EG)

Westhoek nam een schitterende start en kwam al in de derde minuut op voorsprong. Yohann Loisel zette de bal van op de rechterflank laag in en Bah stond recht voor het thuisdoel om de bal over de doellijn te schuiven. Een minuut later kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Na balverlies op het middenveld van VK Westhoek, ging Vanborm met het leer aan de voet richting Westhoek doel en trapte de bal over Londot binnen.Voor het halfuur kwam Petegem op voorsprong. Na een hoekschop van De Coninck werd de bal in de zestien doorgekopt naar de tweede paal, waar Blancke ongehinderd de bal in het Westhoek doel kon schuiven. In de 35ste minuut kwam Westhoek op gelijke hoogte. Yohann Loisel draaide op de rechterflank rond zijn verdediger, bracht de bal voor doel en Sahuke devieerde de bal met een opwippertje in de verste hoek van het doel.In de slotminuut van de eerste helft legde Petegem de eindstand vast. Embrechts leed balverlies na fouten in de Westhoek defensie. Vanborm kon gemakkelijk het leer in doel trappen.In de tweede helft ging Westhoek op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks het voortdurende veldoverwicht slaagde het er niet in om op gelijke hoogte te komen. KVK Westhoek was de betere ploeg, maar kwam niet tot scoren. Er waren kansen voor Yohann Loisel en Sucaet, maar de afwerking was niet precies genoeg om te scoren.In de 70ste minuut was Vandermarliere dan toch dicht bij de gelijkmaker na een voorzet van Sucaet. Vandermarliere trapte op doel, maar de bal schampte op de verste paal af. In dezelfde minuut verdween een halve omhaal van Sucaet nipt over de doellat.In de slotfase werd een halve omhaal van Vandermarliere door doelman Vandenbossche uit de benedenhoek geplukt en in de allerlaatste minuut werd de bal na een inzenden van Misiatu door Sucaet nipt naast de verste paal gekopt. Westhoek was in de tweede helft de betere ploeg, had een gelijkspel verdiend, maar gebrek aan precisie zorgde ervoor dat Westhoek tegen een derde nederlaag op rij aankeek.(EG)