Vrijdag had KVK tegen ADO Den Haag 0-0 gelijkgespeeld, gisteren verloor het van NAC Breda met 2-1. De eerste nederlaag in deze voorbereiding. Aan de rust stond de brilscore nog op het bord, coach Vanderhaeghe voerde ook negen wissels door.

Al snel na de pauze kwam NAC op voorsprong via Van Hooijdonck. Maar even later omspeelde Toualy - diep gestuurd door De Sart - de doelman om de 1-1 te netten. Bij een strafschopfout trapte Bruzzese ook na. Hij kreeg rood en Boris Kudimbana (tester bij NAC van KSV Temse, tweede amateurklasse) zette die rustig om.

Vrijdag had KVK tegen ADO Den Haag 0-0 gelijkgespeeld, gisteren verloor het van NAC Breda met 2-1. De eerste nederlaag in deze voorbereiding. Aan de rust stond de brilscore nog op het bord, coach Vanderhaeghe voerde ook negen wissels door.Al snel na de pauze kwam NAC op voorsprong via Van Hooijdonck. Maar even later omspeelde Toualy - diep gestuurd door De Sart - de doelman om de 1-1 te netten. Bij een strafschopfout trapte Bruzzese ook na. Hij kreeg rood en Boris Kudimbana (tester bij NAC van KSV Temse, tweede amateurklasse) zette die rustig om.