https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KVK-spits Faïz Selemani scoort voor de Comoren

© VDB
Christof Decraene

De spits, die nog altijd niet speelgerechtigd is voor KV Kortrijk, schonk zichzelf met het enige doelpunt tegen Togo een mooi verjaardagscadeau.

De interlands zijn voorlopig de enige officiële wedstrijden die Faïz Selemani mag spelen, nadat zijn ex-club Union verzet aantekende tegen de transfer naar Kortrijk en hij voorlopig niet mag spelen. Bij de Comoren toonde Selemani dat hij het scoren nog niet is verleerd. Hij zorgde voor het enige doelpunt tegen Togo en door het knappe 0-0-gelijkspel tegen Egypte prijkt de Comoren zowaar aan kop in zijn kwalificatiegroep voor de Africa Cup van volgend jaar.

Fraser Hornby kende minder succes met de Schotse U21. Voor eigen volk verloor hij met 0-1 van Griekenland, dat met tien man in de toegevoegde tijd het winnende doelpunt scoorde. Schotland verliest ook zijn tweede plaats in de groep aan de Grieken.

Verdediger Nihad Mujakic speelde de volledige wedstrijd voor de U21 van Bosnië en Herzegovina tegen Wales, maar verloor er met 1-0. Bosnië en Herzegovina staat nu vierde en zit in de groep met België, dat voorlopig met een match meer aan de leiding staat.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.