KVC Wingene wint opnieuw op het veld van Jong Lede

Rushiti zette de strafschop feilloos om en meteen was de eindstand gekend. © VDB

Zes op zes voor KVC Wingene na het ontslag van Angelo Paravizzini. De ploeg won met 1-3 op het veld van Jong Lede

Lede kwam vroeg op voorsprong toen Bauwens een vrije trap gedragen door de wind in het Wingense doel zag verdwijnen. Wingene reageerde op een positieve wijze via Rushiti die een mooie aanval afrondde. De gelijkmaker betekende ook de ruststand.

De tweede helft was enkele minuten aan de gang toen Hoornaert mooi voorzette en Hellinckx de bal in eigen doel devieerde. De honger van Wingene was daarmee niet gestild, want toen Lingier de zestien van Lede binnendrong werd hij onderuit gehaald. Rushiti zette de strafschop feilloos om. Een verdiende zege voor de bezoekers uit West-Vlaanderen en Lede mocht blij zijn dat de verliescijfers niet hoger opliepen.

(WD)

Jong Lede – KVC Wingene: 1-3.

KVC Wingene: Maes, Nalli, Vandewiele (86′ Van Buynder), Flederick, Lingier (76′ De Wilde), Rushiti (84′ Cleophas), Hoornaert, Selmani, Vangheluwe, Cornette.

Doelpunten: 7′ Bauwens 1-0, 12′ Rushiti 1-1, 48′ Hellinckx 1-2 (own), 58′ Rushiti 1-3 (pen.).