KVC Wingene verliest in eigen huis tegen de hekkensluiter

© VDB
Redactie KW

De thuisploeg was in de derde minuut precies nog niet wakker. Saih kopte een perfect getrapte hoekschop voorbij doelman Maes. Dit was gedurende de eerste hun eerste en enige doelkans.

KVC nam geleidelijk de touwtjes in handen en dwong diverse kansen af. Zo speelde Hoornaert Rushiti aan die vergat in te duwen. Na een kwartier opnieuw Rushiti maar zijn poging ging via de keeper in corner. Dan hadden we de penaltyfout en tevens gelijkmaker via Rushiti.

Naar de rust toe kon KVC rustig meesterschap afdwingen doch zonder kansen. De tweede helft was een afgietsel van de eerste en werd dan ook nog gekruid met een resem gele kaarten voor KVC, liefst 6 in totaal. KVC liet het helemaal afweten en kreeg op de koop toe nog een te vermijden strafschop tegen wat meteen een afgang van formaat betekende. De wil was er nog maar samenspel en creativiteit was ver zoek.

(WD)

KVC Wingene – Bornem: 2-1.

KVC Wingene: Maes, Nalli, Lingier, Flederick (18′ Van Buynder), Vandewiele,Vermeulen, Hoornaert, Vanmaele, Neuvroen (88′ Van Drogenbrouck), Van Roose, Rushiti (70′ Lauwrensens), Cornette.

Doelpunten: 3′ Saih 0-1, 26′ Rushiti 1-1 (pen.), 50′ El Madani 1-2 (pen.).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier