KVC Wingene speelt ondanks verlies toch de eindronde

Dimitri Verhulst pakte een penalty. © (Foto VDB)
Redactie KW

KVC wilde kost wat kost de wedstrijd winnen om een plaats in de eindronde te versieren en ondanks een 0-2-nederlaag tegen Stekene lukte dat alsnog.

De wedstrijd begon met mooi combinatievoetbal van beide ploegen. De Rudder miste de kans om te openen voor Stekene en Flederick deed dat met een kopbal net naast op een vrije trap van Petrovic. Even deed doelman Verhulst de thuisaangang bibberen door een dribbel in de eigen zestien maar dat liep goed af. Het venijn zat hem in de staart van de eerste helft. Bezoeker Laermans gaf vanop links een voorzet-schot en Franssens verraste Verhulst door de bal met het hoofd nog aan te raken. Na de rust ging Bruning meer centraal te spelen en Hoornaert veranderde van flank. Dat bracht weinig beterschap en het was Stekene die nog eens wist te scoren. Mennes draaide zich mooi vrij in de zestien en mikte raak. Ook de inbreng van Wittesaele bracht geen soelaas. In tegendeel want bij een fout in de Wingense 16 wees de ref naar de stip. De bezoekende doelman De Grave stond oog in oog met Verhulst maar die pakte de elfmetertrap van zijn overbuur. Wingene kon geen vuist meer maken maar eindigt toch als vijfde en mag zo de eindronde spelen.

(WD – Foto VDB)

KVC Wingene: Verhulst, Vermeulen, Lahousse(90′ Vandeweghe), Vandewiele, Van Fleteren, Flederick, Petovic (54′ Wittesaele), Bruning, Hoornaert, Van Roose, Rushiti (77′ Kissi).

Doelpunten: 46′ Franssens 0-1 en 51′ Mennes 0-2.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.