KVC Wingene pakt krappe zege tegen Wolvertem-Merchtem

Aaron Bruning scoorde het enige doelpunt voor Wingene. © (Foto VDB)

KVC Wingene won zondagmiddag met het kleinste verschil bij Wolvertem-Merchtem: 0-1.

In de eerste helft was de thuisploeg beter dan Wingene. Op een hoekschop van Brongniez kopte kapitein Bruning de bal onhoudbaar voorbij de thuisdoelman. De organisatie van Wingene stond echter stevig zodat de kansen voor Wolvertem heel schaars waren. Na de rust was hetzelfde spelbeeld te zien. Wanneer je op achterstand komt tegen Wingene is dat geen cadeau en dat weten ze nu in Wolvertem ook. Op karakter hield Wingene stand en pakte met de kleinste cijfers toch een verdiende overwinning.(WD)

KVC Wingene: Verhulst, Bruning, Van Roose, Vanthournout, Lingier (64′ Demaitre), Kissi (80′ Hoornaert), Flederick, Vandewiele, Vermeulen, Wittesaele, Brogniez (88′ Van Fleteren).

Doelpunt: 36′ Bruning 0-1.