KVC Wingene houdt verdiend een punt thuis in slappe partij

James Lahousse was er voor Wingene opnieuw bij. (Foto VDB) © (Foto VDB)

Kapitein James Lahousse was opnieuw van de partij en dat betekende dat T1 Angelo Paravizzini zijn troepen herschikte. Het bleef echter 0-0 tegen FC Wetteren.

Een heel evenwichtige eerste helft waarin beide ploegen geen zuivere kansen wist te versieren. Een Wingense aanval was net niet goed genoeg en een kopbal van Wetteren ging over. Al bij al een matige eerste wedstrijdhelft met weinig tempo. Iets meer animo na de rust. Na een uur miste KVC een kans en Wetteren deed dat over na balverlies van de thuisploeg. De Oostvlamingen kwamen iets meer in de wedstrijd en mikten de bal op de paal. Wingene ging op zoek naar de drie punten maar slaagde daar niet in. Een juiste puntendeling in een weinig genietbare wedstrijd waar de toeschouwers zich niet echt konden opwarmen. Het enige positieve was het zonnetje dat door de wolken prikte.