KVC Wingene houdt met gelijkspel eindrondekansen gaaf

Muhamet Rushiti scoorde de 2-2 voor KVC Wingene. © (Foto VDB)

KVC Wingene speelde zondagmiddag 2-2 gelijk op bezoek bij Pepingen-Halle.

KVC startte de wedstrijd heel zwak en het was niet verwonderlijk dat Pepingen-Halle op voorsprong kwam. Na handspel van Van Fleteren in de zestien en Ngadriri zette de strafschop om. Rond de 19de minuut pakte Diakhite de bal in een tijd en de thuisploeg ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Trainer Paravizinni deed een tactische vervanging door verdediger Vandewiele te vervangen door aanvaller Wittesasaele. Vlug werd het 2-1 toen Bruning een voorzet van Vermeulen succesvol overnam. Twee minuten later dwong Wingene een hoekschop af die Rushiti aan de tweede paal binnenkopte. Door dit gelijkspel zou blijkbaar mits winst tegen Stekene de eindronde nog mogelijk zijn door het verlies van Merelbeke, Wetteren en Zwevezele.

(WD)

KVC Wingene: Verhulst, Vermeulen, Lahousse, Vandewiele (46′ Wittesaele), Van Fleteren, Flederick, Bruning, Hoornaert, Van Roose, Rushiti (Kissi).

Doelpunten: 14′ Ngadrira 1-0, 19′ Diakhite 2-0, 53′ Bruning 2-1, 55′ Rushiti 2-2.