KVC Wingene houdt in slotfase de drie punten thuis

Van bij de aanvang was het duidelijk dat beide ploegen voor de aanval kozen, maar in de eerste 45′ waren de doelkansen op één hand te tellen.

© vdb

Er werd een felle strijd uitgevochten centraal op het terrein. Enkel Lingier kon zich eens losrukken en besloot over. Voor Brakel kwam het meeste gevaar van Van Den Berghe maar ook die kon keeper Maes niet verschalken.

De tweede helft werd een aangenaam kijkstuk, met in de eerste deel KVC die de touwtjes in handen had en in het laatste deel was het Brakel die de wet dicteerde. KVC kon in zijn betere periode dan ook de score openen. Na het doelpunt van KVC was het aan Brakel die enkele vrije trappen en corners afdwong. Op één van die corners werd de stand ook in evenwicht gebracht. Ondertussen speelde KVC met Hoornaert en Lingier op de counter. Op de laatste counter kon Hoornaert zijn directe tegenstander in de wind zetten en zo de drie punten in Wingene houden.

(WD)

KVC Wingene – Olsa Brakel: 2-1.

KVC Wingene: Maes,Nalli, Lingier, Flederick, Vandewiele,Vermeulen, Hoornaert,Vanmaele (85’Stael),Van Roose, Selmani, Cornette.

Doelpunten: 63′ Lingier 1-0, 78′ Van Lierde 1-1, 87′ Hoornaert 2-1.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.