KSKV Zwevezele speelt twee thuismatchen, wel op het kunstveld van Oostkamp. Op woensdag 15 mei spelen ze niet tegen Loenhout, maar wel tegen Sint-Lenaerts en als ze die wedstrijd winnen treffen ze op hetzelfde veld de winnaar van Lierse-Betekom. De aanvangsuren zijn nog niet bekend.

KVC Wingene had minder geluk want zij spelen telkens op verplaatsing. De eerste wedstrijd is tegen Houtvenne, heel waarschijnlijk op zaterdagavond 11 mei om 19.30 uur. Bij winst spelen ze voor de promotie op zondagnamiddag tegen de winnaar Pepingen-Halle om 15 uur.

(WDV)

KSKV Zwevezele speelt twee thuismatchen, wel op het kunstveld van Oostkamp. Op woensdag 15 mei spelen ze niet tegen Loenhout, maar wel tegen Sint-Lenaerts en als ze die wedstrijd winnen treffen ze op hetzelfde veld de winnaar van Lierse-Betekom. De aanvangsuren zijn nog niet bekend. KVC Wingene had minder geluk want zij spelen telkens op verplaatsing. De eerste wedstrijd is tegen Houtvenne, heel waarschijnlijk op zaterdagavond 11 mei om 19.30 uur. Bij winst spelen ze voor de promotie op zondagnamiddag tegen de winnaar Pepingen-Halle om 15 uur.(WDV)