Wingene heeft met pompen of verzuipen het laken naar zich toegetrokken met zijn vertrouwde manier van spelen vanuit een goede organisatie. Vroeg in de wedstrijd verstuurde de heroptredende Van Roose een diepe voorzet en zonder Rushiti alleen voor de doelman af. De Wingense spits bleef kalm en legde binnen.

Wanneer een ploeg op achterstand komt tegen Wingene dan is dat geen cadeau. Dat ondervond Stekene op eigen veld. Lahousse organiseerde met zijn ervaring zijn ploeg die heel weinig weg gaf en de wedstrijd volwassen uit speelde. Een verdiende winst in een wedstrijd met veel inzet en de juiste wedstrijdmentaliteit van KVC Wingene.

(WD)

Stekene - KVC Wingene: 0-1.

Doelpunt: 8' Rushiti 0-1.

KVC Wingene: Verhulst, Lahousse, Van Fleteren, Demaitre, Van Roose, Flederick, Bruning, Vermeulen, Vanthournout, Petrovic, Rushiti (64' Kissi), Brogniez (84' Lingier).

Wingene heeft met pompen of verzuipen het laken naar zich toegetrokken met zijn vertrouwde manier van spelen vanuit een goede organisatie. Vroeg in de wedstrijd verstuurde de heroptredende Van Roose een diepe voorzet en zonder Rushiti alleen voor de doelman af. De Wingense spits bleef kalm en legde binnen. Wanneer een ploeg op achterstand komt tegen Wingene dan is dat geen cadeau. Dat ondervond Stekene op eigen veld. Lahousse organiseerde met zijn ervaring zijn ploeg die heel weinig weg gaf en de wedstrijd volwassen uit speelde. Een verdiende winst in een wedstrijd met veel inzet en de juiste wedstrijdmentaliteit van KVC Wingene. (WD)