Na de intrede van een Duitse technische staf en spelers als Freddie Jäkel en Nick Bätzner, ligt de focus van KVO nu aan de andere kant van de landsgrens. Want net als Sibbick is McGeehan een Brit. Hoewel hij geboren en opgegroeid is in Engeland, vertegenwoordigde Cameron McGeehan de verschillende jeugdploegen van Noord-Ierland. Via z'n grootmoeder kan hij namelijk voor die voetbalnatie uitkomen. Opvallend: in 2018 werd de centrale middenvelder opgeroepen voor het A-elftal van Noord-Ierland, maar moest hij door een enkelblessure afhaken. Om maar te zeggen dat er talent in de Brit schuilt.

De blonde kop maakte vooral naam in de lagere Engelse voetbalafdelingen. Zijn doorbraak kende hij bij Luton Town met maar liefst 106 wedstrijden, 31 goals en 9 assists. Zo raakte hij op de radar van Barnsley, dat hem vervolgens uitleende aan Scunthorpe en Portsmouth. Voor Barnsley zelf, waar de Oostendse mede-eigenaars PMG ook investeren, speelde McGeehan toch 68 keer, goed voor 9 goals en 2 assists.

KVO serveert hem een contract van drie jaar. "Hij is een aanvallende middenvelder met heel wat loopvermogen en hij kan zowel doelpunten scoren als assists geven. Ik ben er van overtuigd dat hij zal schitteren in de Belgische competitie", meent executive president Gauthier Ganaye. "Het zal de eerste keer zijn dat ik buiten Engeland speel", zegt McGeehan zelf. "Het is goed dat ik zo uit m'n comfortzone kom. De Belgische competitie is het perfecte platform om mezelf verder te ontwikkelen en ik hou van de manier van voetballen die KVO wil brengen."

(TVA)

Na de intrede van een Duitse technische staf en spelers als Freddie Jäkel en Nick Bätzner, ligt de focus van KVO nu aan de andere kant van de landsgrens. Want net als Sibbick is McGeehan een Brit. Hoewel hij geboren en opgegroeid is in Engeland, vertegenwoordigde Cameron McGeehan de verschillende jeugdploegen van Noord-Ierland. Via z'n grootmoeder kan hij namelijk voor die voetbalnatie uitkomen. Opvallend: in 2018 werd de centrale middenvelder opgeroepen voor het A-elftal van Noord-Ierland, maar moest hij door een enkelblessure afhaken. Om maar te zeggen dat er talent in de Brit schuilt.De blonde kop maakte vooral naam in de lagere Engelse voetbalafdelingen. Zijn doorbraak kende hij bij Luton Town met maar liefst 106 wedstrijden, 31 goals en 9 assists. Zo raakte hij op de radar van Barnsley, dat hem vervolgens uitleende aan Scunthorpe en Portsmouth. Voor Barnsley zelf, waar de Oostendse mede-eigenaars PMG ook investeren, speelde McGeehan toch 68 keer, goed voor 9 goals en 2 assists. KVO serveert hem een contract van drie jaar. "Hij is een aanvallende middenvelder met heel wat loopvermogen en hij kan zowel doelpunten scoren als assists geven. Ik ben er van overtuigd dat hij zal schitteren in de Belgische competitie", meent executive president Gauthier Ganaye. "Het zal de eerste keer zijn dat ik buiten Engeland speel", zegt McGeehan zelf. "Het is goed dat ik zo uit m'n comfortzone kom. De Belgische competitie is het perfecte platform om mezelf verder te ontwikkelen en ik hou van de manier van voetballen die KVO wil brengen." (TVA)