KVO-fans houden zaterdagavond een ‘Lul van de week’ T-shirt-actie

Supporters van KVO willen de jeugdspelers en -trainers in bescherming nemen. Zaterdag, op de match tegen Westerlo, volgt een ludieke actie. © Facebook
Redactie KW

Zaterdagavond speelt KV Oostende een thuismatch tegen Westerlo. Na de hele heisa rond ‘lul van de week’ willen enkele fans een ludieke actie organiseren.

Op Facebook is door enkele supporters en ex-jeugdspelers van KV Oostende een ludiek evenement aangemaakt. Zij willen de jeugdspelers en jeugdtrainers van KV Oostende steunen na de hele heisa van de ‘lul van de week’. “KV Oostende is duidelijk te ver gegaan”, staat er te lezen. “Het is tijd dat we actie ondernemen nu een jarenlange traditie onderbroken wordt.” Momenteel zijn er al zo’n 55 aanwezigen voor dit evenement. Wat ze precies zullen doen is nog onduidelijk, maar wellicht zullen ze een speciaal T-shirt aantrekken.

Ondertussen werd ook een andere openbare Facebookgroep opgericht : “Wij zijn ook nog lul van de week geweest” en die heeft maar 475 likes, vooral van ex-jeugdspelers van KV Oostende. Zij klagen vooral de mediahetze aan.

(OVG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier