Anderlecht startte aan de kust met een veredeld B-elftal. Behalve de occasionele basisspelers Sardella, Vlap en Zulj kregen vooral vaste bankzitters hun kans. Kompany, Sandler en Vanden Borre waren er niet bij. Ook KV Oostende experimenteerde en zag met Palaversa en D'Haese twee sterkhouders hun rentree maken na blessureleed.

Aan de rust leidde de kustploeg met 1-0, dankzij een owngoal van Chipciu. Na de pauze verdubbelde Vargas de voorsprong tegen zijn ex-club (2-0). Thelin bracht paars-wit opnieuw in de wedstrijd (2-1), maar Guri deed in het slot de boeken toe met een rake kopbal (3-1). De ingevallen Roef pakte voor Anderlecht nog een strafschop van Rajsel.

Tot slot ook een opsteker voor KV Kortrijk, dat een oefenpot achter gesloten deuren met 0-1 won op bezoek bij de Franse eersteklasser Amiens.

(BELGA)

Anderlecht startte aan de kust met een veredeld B-elftal. Behalve de occasionele basisspelers Sardella, Vlap en Zulj kregen vooral vaste bankzitters hun kans. Kompany, Sandler en Vanden Borre waren er niet bij. Ook KV Oostende experimenteerde en zag met Palaversa en D'Haese twee sterkhouders hun rentree maken na blessureleed.Aan de rust leidde de kustploeg met 1-0, dankzij een owngoal van Chipciu. Na de pauze verdubbelde Vargas de voorsprong tegen zijn ex-club (2-0). Thelin bracht paars-wit opnieuw in de wedstrijd (2-1), maar Guri deed in het slot de boeken toe met een rake kopbal (3-1). De ingevallen Roef pakte voor Anderlecht nog een strafschop van Rajsel.Tot slot ook een opsteker voor KV Kortrijk, dat een oefenpot achter gesloten deuren met 0-1 won op bezoek bij de Franse eersteklasser Amiens.(BELGA)