De kustploeg zal zich dinsdagnamiddag met Nkaka gaan verantwoorden voor de Geschillencommissie van de KBVB. Die maakt in de loop van de avond dan de sanctie bekend voor zijn rode kaart in de competitiewedstrijd van vrijdag op bezoek bij Antwerp (2-0).

De middenvelder van KV Oostende werd vrijdag op bezoek bij Antwerp (2-0) rechtstreeks uitgesloten door ref Bram Van Driessche, die op aanraden van de videoref de beelden had herbekeken. Daarop zag hij hoe Nkaka een gevaarlijke tackle deed op het been van Buta.

KV Oostende voelde zich na die partij al benadeeld door de wedstrijdleiding. Vooral het feit dat Bolingi en Mbokani ontsnapten aan rood en Nkaka wel uitgesloten werd, zit de kustploeg hoog. Het zullen argumenten zijn om een lichtere straf te vragen.

(belga)

De kustploeg zal zich dinsdagnamiddag met Nkaka gaan verantwoorden voor de Geschillencommissie van de KBVB. Die maakt in de loop van de avond dan de sanctie bekend voor zijn rode kaart in de competitiewedstrijd van vrijdag op bezoek bij Antwerp (2-0).De middenvelder van KV Oostende werd vrijdag op bezoek bij Antwerp (2-0) rechtstreeks uitgesloten door ref Bram Van Driessche, die op aanraden van de videoref de beelden had herbekeken. Daarop zag hij hoe Nkaka een gevaarlijke tackle deed op het been van Buta. KV Oostende voelde zich na die partij al benadeeld door de wedstrijdleiding. Vooral het feit dat Bolingi en Mbokani ontsnapten aan rood en Nkaka wel uitgesloten werd, zit de kustploeg hoog. Het zullen argumenten zijn om een lichtere straf te vragen.(belga)