Bushiri, die in de ruime kern zit van de nationale beloftenploeg, kwam dit seizoen 26 keer uit voor Eupen (1 doelpunt). Afgelopen zaterdag pakte hij nog op de eerste speeldag van play-off 2 met het team uit de Oostkantons de volle buit bij Oostende (1-2).

"Eupen kende de prijs om Rocky definitief over te nemen. Ze deden dat niet en over die prijs valt niet te discussiëren. Rocky zette stappen afgelopen seizoen en zal bij ons voluit zijn kans krijgen in de voorbereiding", verduidelijkt sportief directeur Hugo Broos, die in afwachting van een nieuwe T1 op de bank zit bij KVO.

"Ik voel me goed in Eupen en ben blij dat ik er quasi elke week speelde", verklaart Bushiri. "Maar ik ben ook verheugd dat ik volgend seizoen mijn kans zal krijgen bij de ploeg waar ik opgroeide."

(BELGA)

Bushiri, die in de ruime kern zit van de nationale beloftenploeg, kwam dit seizoen 26 keer uit voor Eupen (1 doelpunt). Afgelopen zaterdag pakte hij nog op de eerste speeldag van play-off 2 met het team uit de Oostkantons de volle buit bij Oostende (1-2). "Eupen kende de prijs om Rocky definitief over te nemen. Ze deden dat niet en over die prijs valt niet te discussiëren. Rocky zette stappen afgelopen seizoen en zal bij ons voluit zijn kans krijgen in de voorbereiding", verduidelijkt sportief directeur Hugo Broos, die in afwachting van een nieuwe T1 op de bank zit bij KVO."Ik voel me goed in Eupen en ben blij dat ik er quasi elke week speelde", verklaart Bushiri. "Maar ik ben ook verheugd dat ik volgend seizoen mijn kans zal krijgen bij de ploeg waar ik opgroeide."(BELGA)