KV Oostende pakt punt tegen Lokeren

De spelers van KVO bij de ref. © BELGA

Lokeren is na vier speeldagen in play-off 2B van de Jupiler Pro League nog altijd leider. Het speelde 2-2 gelijk tegen Oostende.

Lokeren kwam op voorsprong vanop de penaltystip. Nicolas Lombaerts zou de bal met de hand hebben geraakt, maar hij leek hem eerder met de buik te raken. Ari Skulason aarzelde alleszins niet om er 1-0 van te maken. Emmanuel Banda scoorde niet veel later de gelijkmaker, na precies uittrapwerk van doelman Mike Vanhamel.

In de tweede helft maakte Marko Miric er 2-1 van, na een mooie vrije trap van José Cevallos. Acht minuten voor tijd schoot Joseph Akpala in de rebound de 2-2 binnen.

Lokeren is nog altijd leider in groep B met acht punten. Antwerp en STVV volgen op de hielen, met ieder zeven punten. Oostende heeft vier punten, Beerschot Wilrijk en Eupen twee.