"We hebben een deal gesloten waarin alle partijen zich kunnen vinden," legt Sportief Directeur Guy Ghysel van KVO uit. "Bushiri zelf wou absoluut deze stap zetten en wij wilden hem dan ook niet tegenhouden. We wensen hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging."

De 19-jarige verdediger stroomde door uit de jeugdopleiding van Oostende maar was het voorbije jaar op huurbasis actief aan de totaal andere kant van het land, bij Eupen. Bushiri behoorde tot de kern die vorige maand het EK voor beloften afwerkte, dat voor de jonge Duivels zonder punt in de poules eindigde. Hij speelde de laatste groepsmacht tegen gastland Italië (3-1 verlies).

(BELGA)

"We hebben een deal gesloten waarin alle partijen zich kunnen vinden," legt Sportief Directeur Guy Ghysel van KVO uit. "Bushiri zelf wou absoluut deze stap zetten en wij wilden hem dan ook niet tegenhouden. We wensen hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging."De 19-jarige verdediger stroomde door uit de jeugdopleiding van Oostende maar was het voorbije jaar op huurbasis actief aan de totaal andere kant van het land, bij Eupen. Bushiri behoorde tot de kern die vorige maand het EK voor beloften afwerkte, dat voor de jonge Duivels zonder punt in de poules eindigde. Hij speelde de laatste groepsmacht tegen gastland Italië (3-1 verlies).(BELGA)