Er viel aanvankelijk weinig te beleven in Eupen. De eerste helft was slaapverwekkend. De kleine kansjes waren voor KV Oostende, dat zowel de tickets als de busreis richting Oostkantons terugbetaalde aan al zijn fans. Ook na de rust leek geen van beide ploegen echt interesse te hebben in een plaatsje in de halve finales, maar op aangeven van Canesin kon Richairo Zivkovic (74.) toch zonder veel weerstand de 0-1 in doel schuiven.

Een kwartier voor tijd kreeg bij Oostende Goran Milovic een rode kaart, en zo kreeg Eupen weer hoop. De tien Kustboys wisten echter stand te houden, en Oostende raakt zo na zijn verloren finale in 2017 opnieuw ver in de beker. De loting voor de halve finales volgt later woensdagavond.

(BELGA)

Er viel aanvankelijk weinig te beleven in Eupen. De eerste helft was slaapverwekkend. De kleine kansjes waren voor KV Oostende, dat zowel de tickets als de busreis richting Oostkantons terugbetaalde aan al zijn fans. Ook na de rust leek geen van beide ploegen echt interesse te hebben in een plaatsje in de halve finales, maar op aangeven van Canesin kon Richairo Zivkovic (74.) toch zonder veel weerstand de 0-1 in doel schuiven.Een kwartier voor tijd kreeg bij Oostende Goran Milovic een rode kaart, en zo kreeg Eupen weer hoop. De tien Kustboys wisten echter stand te houden, en Oostende raakt zo na zijn verloren finale in 2017 opnieuw ver in de beker. De loting voor de halve finales volgt later woensdagavond. (BELGA)