De centrale verdediger kreeg vorige zomer geen nieuw contract bij het Turkse Bursaspor en zocht nadien tevergeefs naar een nieuwe werkgever. KVO wist hij tijdens de voorbije stage te overtuigen. Hij is ook een oude bekende van coach Ingebrigtsen. Ze werkten nooit samen, maar speelden wel nog tegen elkaar. "Toen ik trainer was bij Rosenborg voetbalde Sané voor Bodo/Glimt", aldus Ingebrigtsen. "Ik wou hem toen al naar Rosenborg halen, maar dat kwam er nooit van. Van uitstel kwam dus geen afstel, want nu heb ik hem onder mijn hoede bij KVO. Sané is een betrouwbare verdediger, kopbalsterk en zeer stevig in duel. Een type waarmee je naar de oorlog kunt."

Sané zelf volgt de Belgische competitie al enkele jaren. "Ik ken deze competitie vrij goed. Een van mijn beste vrienden is Kara van Anderlecht en ik praat vaak met hem over België. Ik weet dat het een vrij sterke competitie is dus ik ben dan ook blij dat ik hier aan de slag kan. Tijdens de stage heb ik iedereen al leren kennen, wat goed was voor mijn integratie. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint."

(BELGA)

De centrale verdediger kreeg vorige zomer geen nieuw contract bij het Turkse Bursaspor en zocht nadien tevergeefs naar een nieuwe werkgever. KVO wist hij tijdens de voorbije stage te overtuigen. Hij is ook een oude bekende van coach Ingebrigtsen. Ze werkten nooit samen, maar speelden wel nog tegen elkaar. "Toen ik trainer was bij Rosenborg voetbalde Sané voor Bodo/Glimt", aldus Ingebrigtsen. "Ik wou hem toen al naar Rosenborg halen, maar dat kwam er nooit van. Van uitstel kwam dus geen afstel, want nu heb ik hem onder mijn hoede bij KVO. Sané is een betrouwbare verdediger, kopbalsterk en zeer stevig in duel. Een type waarmee je naar de oorlog kunt."Sané zelf volgt de Belgische competitie al enkele jaren. "Ik ken deze competitie vrij goed. Een van mijn beste vrienden is Kara van Anderlecht en ik praat vaak met hem over België. Ik weet dat het een vrij sterke competitie is dus ik ben dan ook blij dat ik hier aan de slag kan. Tijdens de stage heb ik iedereen al leren kennen, wat goed was voor mijn integratie. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint."(BELGA)