De kernspelers van KVO zorgden voor spektakel met een rafting-wedstrijd in drie boten. Er stond een wilde zee en die zorgde ervoor dat de boten behoorlijk afdreven. Na de rafting namen de spelers tijd, op de vele sponsorstanden langs de dijk, om handtekeningen uit te delen en te poseren met de fans.

Later op de namiddag trok de KVO-stoet van het casino naar het sportstrand en het podium, waar onder grote belangstelling de spelers, trainersstaf en de voorzitter, één voor één aan het publiek werden voorgesteld. Blijkbaar is de ambitie groot voor volgend seizoen, KVO heeft behoorlijk wat internationaal talent aangetrokken.

De fandag werd afgesloten met het zangevent Oostende Zingt dat na tien jaar geen plaats meer krijgt op het Paulusplein. Pulle, Kathy en Emily zongen bekende internationale klassiekers van Hazes over The Beatles tot Lucy Loes en Arno. Apotheose van de avond was natuurlijk het optreden van algemeen directeur Patrick Orlans die samen met Pulle zijn prachtige versie van Frank Sinatra's 'New York, New York' bracht. En de supporters vonden het zo mooi dat ze ook luidkeels meezongen!

(FRO)