De Duivels werden in november vorig jaar bij de loting voor de groepsfase allerminst gespaard. Poule A met favorieten Italië en Spanje en grote onbekende Polen kwam uit de bus. De Belgische beloften openen op 16 juni tegen Polen, drie dagen later wacht een duel met Spanje en op 22 juni wordt de groepsfase afgesloten met een confrontatie met Italië.

De Jonge Duivels werken alle drie hun poulematchen af in Reggio Emilia, in het stadion van Serie A-club Sassuolo. De drie groepswinnaars plus de beste tweede (van drie groepen) plaatsen zich voor de halve finales, waaraan ook een olympisch ticket verbonden is.

(BELGA)

De Duivels werden in november vorig jaar bij de loting voor de groepsfase allerminst gespaard. Poule A met favorieten Italië en Spanje en grote onbekende Polen kwam uit de bus. De Belgische beloften openen op 16 juni tegen Polen, drie dagen later wacht een duel met Spanje en op 22 juni wordt de groepsfase afgesloten met een confrontatie met Italië. De Jonge Duivels werken alle drie hun poulematchen af in Reggio Emilia, in het stadion van Serie A-club Sassuolo. De drie groepswinnaars plus de beste tweede (van drie groepen) plaatsen zich voor de halve finales, waaraan ook een olympisch ticket verbonden is.(BELGA)