Geen contract voor Akpala en Ozkan, ook Farquharson grijpt naast verbintenis

© belga
Redactie KW

KV Oostende blijft werk maken van haar kern voor volgend seizoen. Daarbij is geen plaats voor Joseph ‘Joske’ Akpala. Ook Hasan Ozkan verlaat de kustploeg, tester Priestley Farquharson kreegt eveneens geen contract.

KVO ‘bedankt Akpala voor zijn tomeloze inzet en uitstekende mentaliteit’, zo staat te lezen op haar website. De Nigeriaanse spits speelde een eerste keer aan de kust van 2015 tot en met 2018, in november 2019 keerde hij terug voor een tweede periode. In de eerste wedstrijd na zijn terugkeer zorgde hij met onder andere een doelpunt en een assist voor een 3-2 zege tegen Anderlecht. Vervolgens raakte hij geblesseerd. Akpala’s contract liep eind juni af en werd nog verlengd voor de oefenmatch tegen Varsenare.

Ook Hasan Ozkan, sinds 2017 bij KVO en afgelopen weekend nog maker van een knappe goal op vrije trap, krijgt geen nieuw contract. Dat geldt ook voor verdediger Priestley Farquharson, die door zijn verleden in het ‘beach football’ meteen als strandvoetballer werd bestempeld. Wie wel nog met de A-kern meetrainen zijn youngsters Anton Tanghe en Jordy Schelfhout. (TVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier