"Beste Marc, ik ben me bewust dat het ook voor jou barre tijden zijn. Het mag bestempeld worden als een ongunstige periode in je druk met succes beleefde loopbaan. Je bedrijven - zie de beurs -, Anderlecht in zijn strijd voor een Play-off-1-ticket, KV Oostende in een zware financiële en sportieve crisis", opent René Menu zijn brief. "Wat mij het meest treft na 50 jaar - ik werd voorzitter in 1969 - in het Oostendse voetbal, is dat wij, Oostendse fans, overrompeld worden met onvolledige, verkeerde en misplaatste informatie. Dat verdienen wij niet. Op jou doe ik beroep, de persoon zoals ik je gekend heb als ASO-supporter, 45 jaar geleden, en je hebt ontmoet in 1994 in het vliegtuig naar Florida ter gelegenheid van de wereldbeker voetbal."

René Menu eindigt zijn open brief met enkele dankbetuigingen, vooreerst aan Marc Coucke zelf. "Denk aan de mooie dagen die we samen hebben beleefd; we zullen je gebaar van oprechtheid, mildheid en dankbaarheid ten volle waarderen", benadrukt René Menu. "Dank aan voorzitter Frank Dierckens voor zijn inspanningen, om ons wèreldploegsje naar veilige oorden te brengen. Dank aan de talrijke fans voor hun trouw. Wij zullen doorgaan. René Menu, past voorzitter AS Oostende, erevoorzitter KV Oostende."

(PR)

"Beste Marc, ik ben me bewust dat het ook voor jou barre tijden zijn. Het mag bestempeld worden als een ongunstige periode in je druk met succes beleefde loopbaan. Je bedrijven - zie de beurs -, Anderlecht in zijn strijd voor een Play-off-1-ticket, KV Oostende in een zware financiële en sportieve crisis", opent René Menu zijn brief. "Wat mij het meest treft na 50 jaar - ik werd voorzitter in 1969 - in het Oostendse voetbal, is dat wij, Oostendse fans, overrompeld worden met onvolledige, verkeerde en misplaatste informatie. Dat verdienen wij niet. Op jou doe ik beroep, de persoon zoals ik je gekend heb als ASO-supporter, 45 jaar geleden, en je hebt ontmoet in 1994 in het vliegtuig naar Florida ter gelegenheid van de wereldbeker voetbal."René Menu eindigt zijn open brief met enkele dankbetuigingen, vooreerst aan Marc Coucke zelf. "Denk aan de mooie dagen die we samen hebben beleefd; we zullen je gebaar van oprechtheid, mildheid en dankbaarheid ten volle waarderen", benadrukt René Menu. "Dank aan voorzitter Frank Dierckens voor zijn inspanningen, om ons wèreldploegsje naar veilige oorden te brengen. Dank aan de talrijke fans voor hun trouw. Wij zullen doorgaan. René Menu, past voorzitter AS Oostende, erevoorzitter KV Oostende."(PR)