In de thusiwedstrijd tegen KAS Eupen op de eerste speeldag in play-off 2 moest Nicolas Lombaerts al na 30 minuten gaan douchen. De ervaren verdediger duwde het leer te ver voor zich uit en probeerde zijn foutje met een tackle nog recht te zetten. Lombaerts kwam echter met gestrekt been in op het scheenbeen van Eric Ocansey.

Indien KV Oostende het schikkingsvoorstel aanvaardt, kan interim-coach Hugo Broos geen beroep doen op de ervaren verdediger voor de duels tegen Charleroi (3 april) en Beerschot Wilrijk (6 april).

(BELGA)

In de thusiwedstrijd tegen KAS Eupen op de eerste speeldag in play-off 2 moest Nicolas Lombaerts al na 30 minuten gaan douchen. De ervaren verdediger duwde het leer te ver voor zich uit en probeerde zijn foutje met een tackle nog recht te zetten. Lombaerts kwam echter met gestrekt been in op het scheenbeen van Eric Ocansey.Indien KV Oostende het schikkingsvoorstel aanvaardt, kan interim-coach Hugo Broos geen beroep doen op de ervaren verdediger voor de duels tegen Charleroi (3 april) en Beerschot Wilrijk (6 april).(BELGA)