600 voetbalfans voor WS Oudenburg – KV Oostende (1-3)

© Picasa

Ruim 600 voetbalfans hebben op het terrein van White Star Oudenburg de eerste oefenwedstrijd van KV Oostende bijgewoond.

De 1-3 zege van kustploeg was weinig overtuigend want de thuisploeg speelde meer dan behoorlijk mee. Het eerste doelgevaar was voor White Star. Abbas kwam een voetje te kort om te scoren. Voor KVO opende Blazevic de score, met een lage schuiver, op aangeven van Berrier. Een strafschop voor WSO, na fout op Abbas, werd niet gefloten en in het derde kwartier scoorde KVO nog twee keer via uitblinker Canesin, 0-3. Na de rust, en veel vervangingen in beide teams, dwong KVO veel balbezit af maar weinig kansen. In de slotminuten kreeg White Star een strafschop na handspel van Verbrugghe. Uitblinker bij WSO, Frederik Demeyere, schoot de 1-3 eindstand op het bord.

KVO startte met Chopin, De Schutter, Schmisser, Berrier, Brillant, Jali, Blazevic, Wilmet, Hempte, Canesin en Tahiri. Na de rust speelden ook Luissint, Hoefkens, Coulibaly, Pierre, Jonckheere, Verbrugghe en Willems. Op de foto beide teams voor de aftrap.