KV Oostende strikt twintigjarige Kroaat Milic

KV Oostende heeft zich versterkt met Antonio Milic. De twintigjarige Kroatische verdediger/verdedigende middenvelder komt over van het Kroatische Hajduk Split en ondertekende in het Albertpark een contract voor 3,5 seizoenen, met optie. .

“Milic is een jeugdproduct van topclub Hajduk Split. Daar voetbalde hij sinds 2011 in het eerste elftal. Milic is een polyvalente speler die zowel centraal achterin, op de linksachter en als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. Met Hajduk won hij in 2013 de Beker en in de Europa League versloeg hij in San Siro Inter Milaan met 0-2. Door zijn sterke prestaties ontlokte hij toen de interesse van teams uit Italië en Engeland”, luidde de mededeling van KV Oostende.

Tweede wintertransfer voor kustploeg

Voor de Kustboys is Milic al de tweede wintertransfer. Vorige week strikte KV Oostende de 24-jarige Zimbabwaanse aanvaller Knowledge Musona. Die komt over het Duitse Hoffenheim en ondertekende in het Albertpark een contract tot medio 2017. Hij is vanaf 1 januari inzetbaar voor KV Oostende, na twintig speeldagen met 28 punten op de negende plaats in de Jupiler Pro League. Zaterdag werken ze hun laatste wedstrijd voor de winterstop af op bezoek bij Racing Genk.

(OV-Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.