KV Oostende stelt met Thorsten Theys rechterhand voor CEO Ganaye aan

© website KV Oostende.
Redactie KW

KV Oostende heeft met voormalig extern adviseur Thorsten Theys een nieuwe COO en CFO aangesteld, zo maakte de club vandaag bekend. Het is de bedoeling dat de Oostendenaar de rechterhand wordt van de Fransman Gauthier Ganaye, die onlangs door de nieuwe eigenaars werd aangesteld als CEO van de club.

“Ik ben bijzonder blij om als Oostendenaar deze uitdaging aan te kunnen gaan”, aldus Theys. “Als extern financieel adviseur was ik al van in het begin nauw betrokken bij de overname door de Amerikaanse investeerders. Ik kan me honderd procent vinden in de koers, die de investeerders willen varen. Vanuit mijn expertise is het doel om het bedrijf KV Oostende te leiden als een goede huisvader. Het accent komt op de beleving voor de fans en een vruchtbaar partnerschap met de sponsors. Wij willen de meest interessante voetbalclub van volgend seizoen worden, sportief en zakelijk.”

Daarnaast maakte KVO ook bekend dat de oefenwedstrijd tegen Varsenare uitverkocht is. Driehonderd fans mogen het duel bijwonen. De kustploeg heeft de kaap van 1.500 abonnementen gerond en belooft nog wat inkomende transfers.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten