Na de stuntzege tegen Anderlecht lukte KV Oostende opnieuw een driepunter tegen Cercle Brugge. De Vereniging kwam nochtans in de zevende minuut op voorsprong in de Versluys Arena, dankzij Idriss Saadi. Sindrit Guri (32.) hing de bordjes daarop in evenwicht. En vijf minuten voor rust kwam KVO na een owngoal van Saadi op voorsprong. Cercle-vleugelspeler Jordi Mboula maakte het de kustploeg iets makkelijker door in de 54e minuut een tweede gele kaart te pakken. Drie minuten voor affluiten maakte Guri zijn tweede doelpunt van de avond.

Na twee speeldagen prijkt KV Oostende met 6 op 6 bovenin naast Club Brugge en Standard. Charleroi heeft twee punten, KV Kortrijk telt één punt. Cercle Brugge blijft met lege handen achter.

(Belga)

Na de stuntzege tegen Anderlecht lukte KV Oostende opnieuw een driepunter tegen Cercle Brugge. De Vereniging kwam nochtans in de zevende minuut op voorsprong in de Versluys Arena, dankzij Idriss Saadi. Sindrit Guri (32.) hing de bordjes daarop in evenwicht. En vijf minuten voor rust kwam KVO na een owngoal van Saadi op voorsprong. Cercle-vleugelspeler Jordi Mboula maakte het de kustploeg iets makkelijker door in de 54e minuut een tweede gele kaart te pakken. Drie minuten voor affluiten maakte Guri zijn tweede doelpunt van de avond.Na twee speeldagen prijkt KV Oostende met 6 op 6 bovenin naast Club Brugge en Standard. Charleroi heeft twee punten, KV Kortrijk telt één punt. Cercle Brugge blijft met lege handen achter.(Belga)