Het nieuws dat Vincent Kompany met onmiddellijke ingang stopt met voetballen en hoofdtrainer wordt bij Anderlecht, sloeg maandag in als een bom. Het regent reacties op de sociale media, maar die van KV Oostende is toch één van de meest opvallende. De kustploeg blikt op ludieke wijze vooruit op het nakende duel met paarswit op 28 augustus.

"We ontvangen Vincent Kompany dan niet als speler, maar als trainer. Hij had een indrukwekkende carrière en verdient daarvoor alle respect. In 4 wedstrijden tegen KVO verloor hij wel 3 keer. Sorry Vince, maar ook volgende week zouden we graag 3 punten thuis houden", klinkt het met een knipoog.

KV Oostende versloeg Anderlecht vorig seizoen twee keer.

Het nieuws dat Vincent Kompany met onmiddellijke ingang stopt met voetballen en hoofdtrainer wordt bij Anderlecht, sloeg maandag in als een bom. Het regent reacties op de sociale media, maar die van KV Oostende is toch één van de meest opvallende. De kustploeg blikt op ludieke wijze vooruit op het nakende duel met paarswit op 28 augustus. "We ontvangen Vincent Kompany dan niet als speler, maar als trainer. Hij had een indrukwekkende carrière en verdient daarvoor alle respect. In 4 wedstrijden tegen KVO verloor hij wel 3 keer. Sorry Vince, maar ook volgende week zouden we graag 3 punten thuis houden", klinkt het met een knipoog. KV Oostende versloeg Anderlecht vorig seizoen twee keer.