Bengaals vuur, rood-witte sjaals en spandoeken in de binnenstad van Kortrijk, dan weet je dat de Colonne supporters van KV Kortrijk op weg is. En wie het niet heeft gezien, zal het hebben gehoord. De match tegen de 'boeren' is voor de harde kern nog altijd de beste aanleiding om nog eens alles uit de kast te halen.

De Colonne vertrok omstreeks 19.00 uur vanuit het 'stroatje' richting Guldensporenstadion. Op de Noordbrug werd even halt gehouden om het bengaals vuur aan te steken en de eerste gezangen te laten horen. Even later was er aan de Meensepoort een korte 'sit-in' om daarna het laatste stuk naar het stadion af te leggen.

Uiteindelijk won KV Kortrijk het burenduel en bekert het een ronde verder (lees hier het verslag). Hoogstwaarschijnlijk volgt dan weer een Colonne door de stad.

(KDS/Foto KDS)

Bengaals vuur, rood-witte sjaals en spandoeken in de binnenstad van Kortrijk, dan weet je dat de Colonne supporters van KV Kortrijk op weg is. En wie het niet heeft gezien, zal het hebben gehoord. De match tegen de 'boeren' is voor de harde kern nog altijd de beste aanleiding om nog eens alles uit de kast te halen.De Colonne vertrok omstreeks 19.00 uur vanuit het 'stroatje' richting Guldensporenstadion. Op de Noordbrug werd even halt gehouden om het bengaals vuur aan te steken en de eerste gezangen te laten horen. Even later was er aan de Meensepoort een korte 'sit-in' om daarna het laatste stuk naar het stadion af te leggen.Uiteindelijk won KV Kortrijk het burenduel en bekert het een ronde verder (lees hier het verslag). Hoogstwaarschijnlijk volgt dan weer een Colonne door de stad.(KDS/Foto KDS)