Spelersvoorstelling KV Kortrijk met Eric Ocansey en zonder Teddy Chevalier

© belga
Redactie KW

KV Kortrijk hield donderdagavond de officiële spelersvoorstelling in de nieuwe lokalen van Van Marcke Technics op de L.A.R.

Heel wat sponsors waren aanwezig. Voorzitter Joseph Allijns pakte uit met nieuws: in de late namiddag had een nieuwe spits een contract onderschreven. Bij reeksgenoot Eupen werd Eric Ocansey weggekaapt. Naast Nihad Mujakic was dit de tweede transfer.

Het viel op dat Teddy Chevalier niet meer als speler werd voorgesteld. Ocansey zal die leegte moeten opvullen. Naar verluidt zouden nog enkele transfers in de maak zijn. Er werden om deze realisaties niet te hypothekeren alsnog geen namen vrijgegeven.

Kerel-troffee

Kristof D'Haene.
Kristof D’Haene.© BELGA

Ter gelegenheid van het gala van de ploegvoorstelling van KV Kortrijk, viel Kristof D’Haene in de prijzen. Onder luid applaus werd hem de trofee van “Kerel van het seizoen 2018-2019 overhandigd.

D’Haene: “Ja, dit doet mij iets. Weet je, ik geef altijd het beste van mezelf. Hier ben ik heel fier op! Volgend seizoen staan we er weer, je zal zien”, besloot de linkerflank verdediger, die in december voor het eerst papa wordt.

(MVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier